Serveis

MENJADOR
El servei de menjador està gestionat per l'AMPA. El monitoratge està a càrrec de l'Esplai Sant Feliu i el servei de cuina el cobreix l'empresa Eurest. El menjar s'elabora a la cuina de l'escola. Diàriament es queden entre 100 i 105 alumnes que compten amb 7 monitors que s'encarreguen de la seva vigilància, alimentació i educació.
Durant l'horari de menjador es fan diverses activitats lúdiques.
Els petits de 3 i 4 anys fan la migdiada.

BIBLIOTECA
L'escola disposa d'una biblioteca que està oberta a partir d’octubre en horari postlectiu de 16:30 a 18h. de dilluns a dijous, sota la supervisió d'una bibliotecària. La biblioteca té 7 ordinadors multimèdia per fer treballs i accedir a internet per cercar informacions diverses. També existeix el servei de préstec que funciona de dilluns a dijous.
En horari lectiu fem activitats per aconseguir fer dels nostres alumnes uns bons usuaris d'aquest servei, que aprenguin a cercar informació als llibres i per fomentar l’hàbit lector.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
L'AMPA organitza una sèrie d'activitats en horari extra escolar adreçades a tots els alumnes de l'escola. Enguany les activitats que estan funcionant són:
ANGLÈS, BÀSQUET, BALL MODERN, GIMNÀSTICA RÍTMICA, TEATRE FUTBOL SALA i ZUMBA.
Les activitats normalment es fan un o dos dies a la setmana després de l'horari escolar.

SERVEI D'ACOLLIDA
L'horari del servei d'acollida matinal és de les 7h 30' a les 9h.
Els alumnes que entrin entre les 7:30 i les 8:00 pagaran la tarifa d'una hora i mitja.
Els alumnes que entrin entre les 8:00 i les 8:30 pagaran la tarifa d'una hora.
Els alumnes que entrin entre les 8:30 i les 9:00 pagaran la tarifa de 1/2 d'hora.